Birgit van den Booren

Na mijn studie gezins- en relatietherapie in Amsterdam heb ik gewerkt in de psychiatrie, de TBS en de kinderbescherming. Toen ik zelf kinderen kreeg heb ik gekozen voor bedrijfsmaatschappelijk werk. Inmiddels begeleid ik al weer 17 jaar werkgevers en werknemers.

Medewerkers die met plezier werken en niet ziek worden. Dat wil iedereen. Maar de werkelijkheid is soms anders. 65% van al het verzuim wordt veroorzaakt door psychische klachten.

De oorzaak hoeft niet werkgerelateerd te zijn.Het doel van mijn begeleiding is de inzetbaarheid van de medewerker te vergroten. Mijn begeleiding is altijd gericht op werkhervatting en preventie, meestal 1e spoor, soms 2e spoor.

Ik ben gespecialiseerd in burn-out.

Mijn achtergrond, opleiding en lange ervaring in het werken met mensen, maar meer nog mijn levenservaring, persoonlijke ontwikkeling op analytisch, sociaal, emotioneel en spiritueel gebied, stellen mij in staat mensen deskundig te begeleiden. Mijn professionaliteit en betrokkenheid zet ik in om jou, in je persoonlijke ontwikkeling, in je werk en/of privé te ondersteunen, begeleiden en te stimuleren. Door mijn positieve, onderzoekende, en motiverende stijl weet ik mensen in beweging te krijgen. Mijn observaties zijn helder, zonder te veroordelen. Ik vind niets gek. Aandacht, respect, veiligheid en vertrouwen staan bij mij centraal.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen