Verzuimexpert

Heeft u een werknemer die langdurig ziek is of langdurig ziek is geweest en vindt u het lastig om uw werknemer te begeleiden bij de re-integratie op de werkvloer? Of is er sprake van frequent verzuim? Dan doet u er goed aan om een verzuimexpert van BMW Voor Elkaar in te schakelen. BMW Voor Elkaar is de organisatie met een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die werkgevers én werknemers ondersteunen bij psychosociale problematiek zoals langdurig verzuim.

Verzuimexpert van BMW Voor Elkaar

Bij BMW Voor Elkaar kijken we samen naar hoe uw werknemer weer op een goede manier de werkvloer op kan. Onze verzuimexpert kijkt naar de psychosociale problemen, problemen met de werkgever en problemen thuis. Wij ondersteunen uw werknemer hierbij, zodat we hem of haar weer op een goede manier aan het werk krijgen.

Wij werken altijd met korte lijnen en korte consultrajecten (van maximaal zes consulten) om zo oneindige trajecten te voorkomen.

Onze diensten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een verzuimexpert omtrent ziekte van uw werknemer, maar ook bij andere emotioneel zware gebeurtenissen. Er zijn verschillende manieren waarop wij uw werknemer kunnen helpen re-integreren. De diensten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt zijn:

  • Gezamenlijk gesprek
  • Ondersteuning bij rouw en verlies
  • Vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen
  • Klachtencommissie voor ongewenste omgangsvormen
  • Consultancy

Een verzuimexpert inschakelen?

Wilt u graag uw werknemer op een goede manier helpen om te re-integreren op de werkvloer na een langdurig ziekbed, een conflict op de werkvloer of andere omstandigheden? Neem dan contact op met BMW Voor Elkaar voor een verzuimexpert door telefonisch contact op te nemen via 0343-700235. U kunt voor het maken van een afspraak ook een mail sturen naar info@bmwvoorelkaar.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen