Conflict op het werk

Last van een conflict op het werk?

Heeft u als werkgever een conflict op het werk met een van uw medewerkers? Dan is het zaak om dit op een goede manier op te lossen. Vaak is dit niet eenvoudig, waardoor u er goed aan doet om een conflictbemiddelaar van BMW Voor Elkaar BV in te schakelen. BMW Voor Elkaar BV is een landelijk netwerk van bedrijfsmaatschappelijke werkers die u ondersteunen bij psychosociale problematiek. Samen met u en uw werknemer gaan we aan de slag om het probleemoplossend vermogen te ontwikkelen en zo tot een oplossing van het conflict te komen.

Conflictbemiddeling

Ons netwerk bestaat uit een groot aantal ervaren bedrijfsmaatschappelijke werkers uit diverse regio’s, waardoor er altijd wel iemand bij u in de buurt beschikbaar is. Wij werken met korte lijnen en snelle inzetbaarheid en hanteren een maximum van zes consulten om zo oneindige trajecten te voorkomen. Mocht tijdens een gesprek met werknemer en werkgever blijken dat medition nodig is, verwijzen wij hier direct naar.

Diensten BMW Voor Elkaar BV

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van conflictbemiddeling, maar ook op het gebied van andere gebeurtenissen helpen wij u graag. Zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Gezamenlijk gesprek
  • Ondersteuning bij rouw en verlies
  • Vertrouwenspersoon voor ongewenste omgangsvormen
  • Klachtencommissie voor ongewenste omgangsvormen
  • Consultancy

Afspraak maken

Heeft u een conflict op het werk en heeft u behoefte aan de hulp van een professional? Neem dan eens contact op met BMW Voor Elkaar BV. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Contact opnemen